Kezdőlap

Üdvözli Önt a Gyöngyös Ipari Park Fejlesztő Kft minden munkatársa! A Gyöngyös Ipari Park Fejlesztő Kft. 1999-ben alakult. Az ipari park címet a park 2000-ben nyerte el. Az Ipari Park Kft abból a célból hoztuk létre, hogy Gyöngyös városa képes legyen kihasználni azokat az előnyöket az ipartelepítés számára, melyeket a már ma is jelentkező befektetői igény, a város fekvése, az autópálya közelsége és a képzett munkaerő megléte adhat.


Az ipari park területén lehetőség van akár 30 ha területen való zöldmezős beruházás megvalósítására is, de kisebb területek is rendelkezésre állnak leendő betelepülőink számára. A területek jelentős részben belterületiek és teljes körűen elérhetőek minden szükséges infrastruktúrával. A telkek határán megtalálható a nagy kapacitású ivóvíz, nyomott szennyvíz hálózat, akár 20 KV-os villamos energia valamint a TIGÁZ gázvezetéke is. A területen megoldott a közlekedés mivel kiépített utak találhatóak az Ipari Parkban a megfelelő csapadékvíz elvezetéssel és közvilágítással.


Az ingatlanokat a betelepülni szándékozók igényeinek megfelelően alakítjuk ki Gyöngyös Város Önkormányzatával közösen, a rendezési tervben foglaltak szerint.